Schiphol adres

Er kunnen meerdere redenen zijn om een bezoek te brengen aan Schiphol. Afhankelijk van waar je moet op Schiphol zijn moet is het handig een adressenlijst met een aantal belangrijke en handige adressen te hebben. In dit artikel vind je een aantal adressen op een rijtje.

Het algemene Schiphol adres

Schiphol op zich lijkt wel een stad. Het kent dan ook heel veel adressen. Maar wanneer je het over het algemene Schiphol adres hebt, dan heb je het over dit adres:

Amsterdam Airport Schiphol
Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

Hoe stel je de navigatie in als je naar Schiphol moet rijden?

Als je van plan bent met de auto naar Schiphol te reizen en je de navigatie wil gebruiken is het handig om een adres te hebben die je direct naar het midden van Schiphol brengt. Vanuit het midden van Schiphol kan je de bewegwijzering volgen naar de uiteindelijke bestemming. Hiervoor moet je een Schiphol adres invoeren. Het Schiphol adres dat je dan in moet voeren is Ceintuurbaan Zuid, Schiphol Haarlemmermeer.

Het Schiphol adres van P1

Wanneer je hebt afgesproken gebruik ten maken van P1 op Schiphol heb je ook een Schiphol adres nodig. Het adres dat je hiervoor in moet voeren in je navigatie is Ceintuurbaan Zuid Schiphol, Haarlemmermeer. Wanneer je daar aan bent gekomen dan moet je de bewegwijzering volgen. Volg de borden met P1 dan kom je al snel aan bij de parkeergarage P1.

Het adres van de kiss and ride Schiphol

Wanneer je hebt afgesproken alleen iemand af te zetten bij Schiphol en gedag wil zeggen kan je gebruik maken van de Kiss and ride Schiphol. Waar kan je de kiss and ride Schiphol precies vinden? De Kiss and ride Schiphol vind je dicht bij de vertrekhallen. Daar heb je de mogelijkheid de om voor maximaal tien minuten stil te mogen staan. Je mag het voertuig daar niet onbeheerd achter laten. Het is dan ook de bedoeling dat je kort en krachtig bij de auto afscheid van elkaar neemt en dan weer weg rijdt. Daar heeft het dan ook de naam kiss and ride vandaan.

Het Schiphol adres van de Kiss and ride is Ceintuurbaan Zuid Schiphol, Haarlemmermeer. Vanaf hier volg je de bewegwijzering naar de vertrekhallen. Eenmaal bij de vertrekhallen zie je al snel de borden van de kiss and ride staan. Alwaar je dus je auto maximaal tien minuten stil mag zetten.

Lang parkeren oftewel holiday Valet parking op P6

Als je lang wil parkeren kan je gebruik maken van de Holiday Valet parking Schiphol. Hiervoor moet je van tevoren reserveren. Valet parking is een parkeerservice. Bij Valet parking Schiphol hoef je niet zlef te zoeken naar een parkeerplaats. Bij Valet parking kan je de auto neerzetten, waarna een medewerker, ook wel de Valet genaamd, je auto op een goed bewaakte parkeerplaats parkeert. Wanneer je terug bent van je reis zal de Valet je auto ook weer voor je ophalen.

Het Schiphol adres van de P6 waar je gebruik kan maken van de Holiday Valet parkeerservice,adres:

Transportstraat, 1118 ZG Schiphol, Haarlemmermeer.